- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca7601
tag
válasz
muddy_waters #7475 üzenetére
Igen, az a Vityaz nem egy ütős ágyú.
-
Laca7601
tag
válasz
muddy_waters #7471 üzenetére
Köszi szépen, megpróbálkozom vele. :-) Az az igazság, hogy korábban már a tört verzióval játszottam egy keveset és emlékeztem erre a figurára. Azt hittem, hogy valami bug. Illetve ha ott van és mégsem lehet lelőni, az szerintem bug is, de ez mindegy. Úgy emléxem a múlt homályából, hogy ez a jelenség az egész játékot elkíséri, hogy egy tár kevés egy emberre.
Odafelé úton találkoztam egy mocsári borzalmassal, ami láthatatlan, sértődött hangon morog és szereti a májamat. Ezt sem tudtam lelőni. Viszont remekül el lehet szaladni előle hanyatt-homlok. Csak furcsán néznek rám a békák a mocsárban, hogy : "nézd már, géppisztolya van és szalad valami elől..." -
Laca7601
tag
Megvettem ezt a csodát, mert az első rész tetszett annak idején. Telepítés, indulás. A mocsárban az első bungalóban shotgunos versenyző led szemű kutyával. Összes lőszer, összes gránát, majd lelő... Mi van? Ez az első ellenfél, akivel összefutok. Nem is lesz több.
Eddig sem gyakran adtam pénzt szoftverért-hasonló tapasztalatok miatt- és ezt is megbántam. Unistall és kuka. Élt 4 és fél percet..Esetleg valakinek valami ötlet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest