- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Laca7601 #7479 üzenetére
én is bekopogtam hozzá, de lelőnöm nem kellett, be tudtam menni. igaz, beszélni nem lehet vele, amíg el nem érsz addig a sztoriban (mondjuk én SGM moddal játszom, de a történetnek ez a szála sztem ugyanúgy van benne, mint az alapjátékban)
utána viszont lehet tőle kérni két értékes relikviát is, a 3.-nál viszont már rádtámad. hiába, nem 100-asgyűlik közben a pénzecske hajnal exo-ra, ha tényleg olyan jó pénzt adnak az alpha fegyverekért a gun-addon nélkül is (csak ne felejtsem el javítattni
) odalopózok hozzájuk, egy-kettőt kilövök, amíg üldöznek visszamegyek a cuccaikért, és meg is lesz az az exo
-
Zolás
addikt
válasz
Laca7601 #7473 üzenetére
Az az ember egy küldetés része, azért nem tudtad még lelőni. Úgy csináld, ha odamész, hogy oldalról nyiss be, mert rögtön belelő kettőt az ajtóba, és ha eltalál, akkor piros lesz a színe, és meg kell ölnöd. Amúgy alapjátékba hamar meghal, ha nem akarsz vele haverkodni. Csak el kell jutnod addig a küldikkel, hogy odaküldjenek hozzá.
-
muddy_waters
csendes tag
válasz
Laca7601 #7470 üzenetére
Szerintem te Noah-ba akadtál bele, őt marrrha nehéz lelőni, de nem is kell, később hasznos lesz. Adj még egy esélyt a játéknak, hidd el, megéri. Menj el a Skadovsk nevű helyre először, gyakorlatilag ott indul a játék; kicsit belefolysz a sztoriba, mindjárt elkap a gépszíj, mint itt sokunkat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged