- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Laca7601 #7479 üzenetére
én is bekopogtam hozzá, de lelőnöm nem kellett, be tudtam menni. igaz, beszélni nem lehet vele, amíg el nem érsz addig a sztoriban (mondjuk én SGM moddal játszom, de a történetnek ez a szála sztem ugyanúgy van benne, mint az alapjátékban)
utána viszont lehet tőle kérni két értékes relikviát is, a 3.-nál viszont már rádtámad. hiába, nem 100-asgyűlik közben a pénzecske hajnal exo-ra, ha tényleg olyan jó pénzt adnak az alpha fegyverekért a gun-addon nélkül is (csak ne felejtsem el javítattni
) odalopózok hozzájuk, egy-kettőt kilövök, amíg üldöznek visszamegyek a cuccaikért, és meg is lesz az az exo
-
Zolás
addikt
válasz
Laca7601 #7473 üzenetére
Az az ember egy küldetés része, azért nem tudtad még lelőni. Úgy csináld, ha odamész, hogy oldalról nyiss be, mert rögtön belelő kettőt az ajtóba, és ha eltalál, akkor piros lesz a színe, és meg kell ölnöd. Amúgy alapjátékba hamar meghal, ha nem akarsz vele haverkodni. Csak el kell jutnod addig a küldikkel, hogy odaküldjenek hozzá.
-
muddy_waters
csendes tag
válasz
Laca7601 #7470 üzenetére
Szerintem te Noah-ba akadtál bele, őt marrrha nehéz lelőni, de nem is kell, később hasznos lesz. Adj még egy esélyt a játéknak, hidd el, megéri. Menj el a Skadovsk nevű helyre először, gyakorlatilag ott indul a játék; kicsit belefolysz a sztoriba, mindjárt elkap a gépszíj, mint itt sokunkat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest