- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
válasz
levkosz
üzenetére
Ennyit találtam róla, alfa verzió, a S.m.r.t.e.r. Pripyat v0.45 miatt nem foglalkoznak vele tovább.
S.m.r.t.e.r. Pripyat v0.41 and AtmosFear 3 Compatibility Patch (Категория: Моды - Зов Припяти)
smrter_0.41_alpha.7zs.m.r.t.e.r._0.41_weapons_addon_light.7z
1. Установить S.m.r.t.e.r. Припять v0.41 в том числе оружейный аддон и Fix!
2. Удалите в gamedata \configs \ environment \ папку. (Delete your gamedata\configs\environment\ folder.)
3. Установить AtmosFear 3
4. Скопируйте папку gamedata, (Compatibility Patch) перезаписывая существующие файлы и папки.
5. Начать новую игру. -
dodopek
addikt
válasz
levkosz
üzenetére
Igen, megy vele, feltéve, hogy 1.6.02 verziójú a játék.
Nem_tom!
Itt találsz némi leírást a comlete moddal kapcsolatban. Nagyjából összefoglalva egy grafikát, AI-t, és játékmeneten kívül szinte mindent megváltoztató mod csomag. -
dodopek
addikt
válasz
levkosz
üzenetére
Nincs mit. Akkor törlöm.
Nekem fura ez a csomag. Ha magában használtam a part 1 gamedata mappáját, akkor ment gond nélkül. Ha belemásoltam a part 2t is, akkor folyton összeomlott. Persze lehet, hogy én barmoltam el valamit.
És egy jótanács. A cucc úgy van megbuherálva, hogy a kereskedők drágábban vesznek, mint ahogy adnak. Pl egy AK árából komplett exo+ űberfegyver szettet vásárolhatsz. Csak arra vigyázz, hogy ne adj egyszerre túl sok mindent el, mert összeomlik a játék. Max 500e rubelért adj el egyszerre...Good Hunting Stalker!
Emre!
Igen, a data.hu annyira nem megbízható...
Köszönjük az ajánlatot! 
Az SGM tele van (viszonylag) rejtett teleportokkal. l Jupiteren a cementgyárnál, a gyárban egy sarkon lévő acél bódéban,és van még rengeteg. Ha szaladsz, szinte láthatatlanok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Assetto Corsa EVO
- Milyen légkondit a lakásba?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPad topik
- További aktív témák...
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Kingston FURY Impact 2x16GB DDR4 3200MHz CL20 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Philips EP5330 digitális automata kávéfőző tejtartállyal
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönjük az ajánlatot!