- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Physicist03
senior tag
válasz
krups8 #10326 üzenetére
Akkor több mint valószínű, hogy az a baja, hogy nem olyan mint lennie kéne. Bár úgy néz ki nem mindenkinél jön elő a gond az ilyen játékoknál mint a tiéd, de az lesz neked a baja. Az én alapjátékom olyan mint amilyennek lennie kéne, de először én is olyan alapjátékkal próbáltam ki a modot mint a tiéd és ugyan ez volt vele a gond. Ahogy megvettem a játékot és feltettem arra a modot minden gond nélkül ment
(#10321) Aarpok: Látom te is szoktad nézni OCedMyToaster videóit.
-
rétisün
veterán
válasz
krups8 #10276 üzenetére
alapértelmezésben a C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\savedgames mappába, vagy az X:\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\_appdata_\savedgames mappába, ahol az X az a meghajtó, ahova a játék fel van telepítve. de ide asszem csak akkor ment, ha rendszergazdagént indítod első alkalommal.
-
rétisün
veterán
válasz
krups8 #10250 üzenetére
nálam is akad néha (i5 3,3 GHz, hd 6870 1 giga, 4 giga ram) szóval ez inkább a a játék hibája, valószínűleg még lehetett volna dolgozni az optimalizálásán.
de ez van, így szeretjükamúgy én úgy vettem észre, hogy minél tovább vagy egy területen, annál kevésbé laggol, mintha menet közben szépen betöltené, amit kell.
(#10251) westcoastog: minél előbb nézd meg a helikoptert a vaserdő anomáliában (kell hozzá a pilóta kártyája, aki a tudósoknál dekkol) aztán az ott talált térképeket add el a navigátornak. utána már csak egy 1000-es lesz az út.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest