Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Physicist03
senior tag
válasz
krups8
üzenetére
Akkor több mint valószínű, hogy az a baja, hogy nem olyan mint lennie kéne. Bár úgy néz ki nem mindenkinél jön elő a gond az ilyen játékoknál mint a tiéd, de az lesz neked a baja. Az én alapjátékom olyan mint amilyennek lennie kéne, de először én is olyan alapjátékkal próbáltam ki a modot mint a tiéd és ugyan ez volt vele a gond. Ahogy megvettem a játékot és feltettem arra a modot minden gond nélkül ment

(#10321) Aarpok: Látom te is szoktad nézni OCedMyToaster videóit.
-
rétisün
veterán
válasz
krups8
üzenetére
alapértelmezésben a C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\savedgames mappába, vagy az X:\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\_appdata_\savedgames mappába, ahol az X az a meghajtó, ahova a játék fel van telepítve. de ide asszem csak akkor ment, ha rendszergazdagént indítod első alkalommal.
-
rétisün
veterán
válasz
krups8
üzenetére
nálam is akad néha (i5 3,3 GHz, hd 6870 1 giga, 4 giga ram) szóval ez inkább a a játék hibája, valószínűleg még lehetett volna dolgozni az optimalizálásán.
de ez van, így szeretjük
amúgy én úgy vettem észre, hogy minél tovább vagy egy területen, annál kevésbé laggol, mintha menet közben szépen betöltené, amit kell.(#10251) westcoastog: minél előbb nézd meg a helikoptert a vaserdő anomáliában (kell hozzá a pilóta kártyája, aki a tudósoknál dekkol) aztán az ott talált térképeket add el a navigátornak. utána már csak egy 1000-es lesz az út.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Billentyűzet gondom van
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8770W - i7-3540M I 8GB I 256SSD + 750HDD I Nvidia I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2670QM I 8GB I 500GB I 15,6" HD+ I FirePro I Cam I W10 I Garancia
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amúgy én úgy vettem észre, hogy minél tovább vagy egy területen, annál kevésbé laggol, mintha menet közben szépen betöltené, amit kell.
shield