- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Mivel régi a játék, rakd fel DXSDK_Jun10-t is. Ez jól jöhet. És a többi segédprogramot.
-
Antonius1978
addikt
Visszaolvastam, WIN10-ed van, ha jol ertem, akkor allits kompatibilitast, azaz osszeferhetoseget a WIN7-el, lehet abban lesz a gond, de az is lehet hogy nem,de probald meg.
Masik dolog, ami meg beugrott,hogy pl a We are alone nem indult az Angliaban osszedobott gepen, mig az itthonin egy GT9500-as kartyan siman fut, esetleg nezz utanna a monitorkartya meghajtoknak is, hogy a legrissebb legyen pl.
Mast nem tudok egyelore javasolni.Ha hibauzenetet kapsz, mint amit betettel ide, akkor az ird a bongeszobe, es nyalazd at a kidobott eredmenyeket,hatha valakinek ott lesz javaslata,megoldasa.
Meg belematathatsz az fsgame.ltx-be is, de arrol mast kerdezc, en telepitek valamit, sose allitgattam benne dolgokat, valahogy mindig fut minden alapertelmezetten.
-
Antonius1978
addikt
Olvasd ezt el, hatha ez segit, adming jogok, user es fsgame.ltx-ek kezelese.Lehet letorlod a User.ltx-et, es azzal meg is oldodik, a WIP elott melyik moddal jatszodtal ? ki tudja abban hogy voltak a beallitasok, ami most atoroklodik a WIP-re, es nem tetszik neki valami.
-
rétisün
veterán
-
Antonius1978
addikt
A moddb-s hozzaszolasokban azt irjak, hogy nem megy statikus megvilagitassal, tehat tedd nagyobb DX-re.
Erdekes modon, nekem statikussal is ment, elejeol a vegeig, mar irtam errol regebb, ugyanis 2x is kijatszodtam...
A forum keresojebe ird be hogy Way in Pripyat, es szerintem megtalalsz majd jopar hozzaszolast, ami talan segithet. -
SaGa59
őstag
Elvben menni kell a steam-es változattal is, de nem biztos, mert onnan mindig a legújabb jön, míg a modok egy része csak megadott változattal működik (ez mondjuk a ShoC modokra igaz leginkább, de már CoP-nál is láttunk olyat, hogy nem ment bármelyik alapjátékon valami), ráadásul mivel orosz eredetűek érdemes egy orosz verzióra feltenni a magyarítást vagy angolosítást, amelyik van.
Ha el akarod kerülni a szívásokat, rákeresel az adott mod "SeregA-Lus repack" verzióra és letöltöd. Ez mindig tartalmazza a megfelelő verziójú, általában valamennyire optimalizált és DVD olvasási kényszer mentesített alapjátékot és a modot egyaránt. Ráteszed a fordítást és játszol.
Ha egy előre telepített CoP-ra teszed a modokat, sok esetben több napnyi "finomhangolás" kell, mielőtt stabilan tudnál játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest