Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- 
			  Mobilarena Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Antonius1978 addikt válasz  rétisün

üzenetére rétisün

üzenetéreHa en eladok kb 50-100 fegyvert ami a zsoldosoke, akkor az kb fel millat jelent, es mar van 400 ezrem, szoval a milla utan minden nap ad majd 100 ezret, lehet hogy nem fogja nekem megerni, hogy kosornyazzak 200 fegyver utan.Persze ha majd 200 kilot tudok majd en is cipelni, akkor lehet hogy rem egyszeru... West : a legjobb fegyvert mar kihuztam magamnak, es mar te is azt hasznalod  
 Nem tudom milyen fegyvert talaltal mar ami jobb a teljesen tokelyre fejlesztett 7,62-es AKMS-nel.Kepzodmeny Kardannak : egy annyi statisztikat megiscsak latok, hogy 84 darabot szedtem ossze mar beloluk  de hulye vagyok en hogy alkatreszt csinaltassak beloluk ? de hulye vagyok en hogy alkatreszt csinaltassak beloluk ? West : kivalasztod a befizetest, es akkor ajanl egy olyat, hogy a szamlad megnezese vagy mi....ott ranyomsz hogy "befizetes" es kiadja az egeszet, kulon a kamatot nem tudom hogyan lehet kivenni.... En is masnal vagyok, majd holnap reggel meloba megnezem a kepet amit feltoltesz, kosz. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Marvel Snap
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Milyen házat vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

de hulye vagyok en hogy alkatreszt csinaltassak beloluk ?
 de hulye vagyok en hogy alkatreszt csinaltassak beloluk ? 
 shield
 shield