Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hisztogram
tag
Re. már régen (március?) játszottam vele, igen az unmodded verzióval, erről az SGM-ről eddig nem is hallottam. Rettenetesen kiábrándító volt az alacsony népsűrűség, az üres épületek, amelyet aztán tetézett az hogy a scripteltek kiírtása után egyszerűen kiürült a táj, sehol senki semerre, talán a chimerák írtották ki őket nem sokkal spawn után? Nem tudom. Mindenesetre a SoC-hoz képest sokkal statikusabb volt minden.
Emlékszem hogy mennyire élveztem visszaverni egy-egy banditatámadást, újra és újra megvédeni a garbage-beli vasútállomást, vagy figyelni hogy Rostockban, a wildlandsban, közvetlen a bejáratnál hogyan erősödik meg a stalker-helyőrség. Jó volt, na. Izgalmas volt ennek a része lenni.
Ezzel szemben pedig a CoP szűk volt és lehangoló. A mercek sehol nem respawnoltak, ha megölted őket akkor annyi. A jupiter beli őrjáratok izgalmasak voltak, szívesen részt vettem volna egy-két tisztítsd meg a bányatavat" jellegű missionon. Na mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós kamera eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield