Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hisztogram
tag
válasz
Physicist03
üzenetére
A mod felcserélte a feyvertipikus sebzéseket (a hit_power paramétert) egy, a lövedékek méreteiből, fajtáiból számolt ún. "Thornily Stopping Power"-ből kalkulált értékekkel.
http://www.beartoothbullets.com/rescources/calculators/php/thornily.htm
A calcultorból látszik, hogy ez a valóságban is létező matematikai modell a lövedék sebességét, súlyát és hosszát használja az "ütőerő" meghatározásához.
Tehát az 5mmere kispisztoly ténylegesen kisebbet sebez majd, mint az 5,75-ös. géppuska
-
Hisztogram
tag
Re. már régen (március?) játszottam vele, igen az unmodded verzióval, erről az SGM-ről eddig nem is hallottam. Rettenetesen kiábrándító volt az alacsony népsűrűség, az üres épületek, amelyet aztán tetézett az hogy a scripteltek kiírtása után egyszerűen kiürült a táj, sehol senki semerre, talán a chimerák írtották ki őket nem sokkal spawn után? Nem tudom. Mindenesetre a SoC-hoz képest sokkal statikusabb volt minden.
Emlékszem hogy mennyire élveztem visszaverni egy-egy banditatámadást, újra és újra megvédeni a garbage-beli vasútállomást, vagy figyelni hogy Rostockban, a wildlandsban, közvetlen a bejáratnál hogyan erősödik meg a stalker-helyőrség. Jó volt, na. Izgalmas volt ennek a része lenni.
Ezzel szemben pedig a CoP szűk volt és lehangoló. A mercek sehol nem respawnoltak, ha megölted őket akkor annyi. A jupiter beli őrjáratok izgalmasak voltak, szívesen részt vettem volna egy-két tisztítsd meg a bányatavat" jellegű missionon. Na mindegy.
-
Hisztogram
tag
Az orosz mmo-t próbáltátok már? Az van a legközelebb az Co-ophoz
-
Hisztogram
tag
Sziasztok!
A Stalker SoC volt számomra a legizgalmasabb játék az utóbbi időben, ki is próbáltam A kallót is izibe!Kérdés: miért van az, hogy a küldetések előrehaladtával a korábban is meglehetősen gyéren lakott kezdő zóna teljesen kipusztul? Senki, ismétlem senki sincsen?
Köze van az állati tetemek bughoz, azaz hogy egyszeűen nem tűnnek el és telítik a memóriát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- További aktív témák...
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield