- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
muddy_waters #8330 üzenetére
Annak a szónak van pár jelentése, kis kiejtéseltérésekkel, mondatba foglalásokkal pedig még több, szóval ha ott kint elkezded megpróbálni kimondani akkor úgy spontán végigregéled vele az orosz/ukrán nyelv gyöngyszemeit.
Én amúgy önszántamból tanulok oroszt, vagyis még csak ízlelgetem, rokonságba van aki tanult oroszul és tőle, de sajnos sokat nem találkozom vele. Még csak pár alap mondat, meg számok, de tanulni is akarom. Nem a játék miatt, nekem szimpatikusak az oroszok, tetszik a nyelv, a kiejtése, a hely, a felfogás, a gondolkodás (nem rosszra gondolni), meg minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Facebook és Messenger
- SSD kibeszélő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest