- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kempinglámpa helyett kürt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Érdemes elolvasni EZT a cikket. A Windows 8-ban a DX11 teljesítmény a Call of Pripyat benchmark programjával lett tesztelve.
A S.T.A.L.K.E.R.: Call Of Pripyat benchmark programját vettem elő, hiszen főként a DX11 teljesítményre voltam kíváncsi, és ez a program a lehető legtökéletesebb erre véleményem szerint.
Az eredmények egészen meglepőek. A Consumer Preview-ban kicsit rosszabbul teljesített a rendszer a Windows 7-hez képest, a Release Preview már minimális javulást hozott, viszont itt egyértelműen mondhatni brutális és észrevehető teljesítménynövekedést tapasztaltam. Mondhatni engem már meg is győzött az új Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Autós kamerák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest