- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Lehet ott gránátozni, csak ne a hajó közelébe dobáld oda a gránátokat.
Taktika: Látod a térképen hogy merre járnak. ha van nálad 30-40db F1 gránát akkor lehet bőszen dobálni őket mikor még messze járnak. Én is így nyomtam le őket, a fél mutáns hordát gránátokkal dobáltam ki, a maradékot akik túlélték és a hajó közelébe jöttek meg leszedtem a fegyveremmel. Az emberek jóval strapabíróbbak mint a 2.0-ban voltak, ott egy mutáns simán megölt egy embert azt van hogy jönnek 10-en egyszerre, itt jóval többet kibírnak. Meg lehetőleg olyan fegyvert vigyél aminek minél nagyobb tárja van, úgy ritkábban kell tárat cserélni ami sokat számít. Eliminator jó lehet de simán lefőzhetsz egy kávét mire telepakolja sörétpatronokkal miután kiürült...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest