-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csimba Wamba
újonc
Sziasztok!
Elég régóta játszom Stalkert, mindhármat többször is végig csináltam.
Gondoltam most nekifutok megint némi moddal, de elakadtam.
SGM 2.2 Enot van fent magyarítással és grafikai modokkal.
Az elejétől gond, hogy a nem küldetés üzenetek és egyéb bejegyzések angolul, vagy még inkább össze-vissza karakterekkel jelenik meg. Emiatt kimaradnak lehetőségek, mert nem tudom, ki mit üzen az éterben rádión.
De az igazi gond a Szkadovszkon jött elő. Nem tuidok felmenni a szerelős alkoholista faszihoz, mert kifagy. Aztán gondoltam hagyom, hátha csak időszakos. Kis bóklászás után a mocsárba jutottam, ahol ha a helikopterhez megyek, szintén kifagy.
Rengeteget bohóckodtam már a gamedata könyvtárrsal (fix, másik magyarítás, különböző file cserék), de nem sikerült megoldanom.
Esetleg tudja valaki, mi a megoldás, vagy hogy milyen tartalmakat milyen sorrendben kell bemásolni?
Nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest