Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz rétisün #34686 üzenetére

Pedig a Fallout 3-at epp ez teszi erdekesse, hogy rengeteg fegyver, egyedi fegyver, talalhato benne, kismillio helyszin, a hozzajuk kotodott kuldetesek, valamint a kismillio ilyen olyan kuldetes, a szereplok, az erdekes helyszinek, a lerombolt vilag, ezek teszik igazan elvezetesse a jatekot, na meg van hozza aszongya hogy 4 vagy 5 kiegeszito.
    1.Amcsi kinai szimulacio, 2.Dzsungelszeruseg jopofa sztorival, 3 UFOkaland (ufoka land) 4 rabszolgas, akkor nincs 5ik vagy elfelejtettem.

A grafika az tenyleg nem a legeslegszebb, de kit izgat, amikor masirozhatsz gyalog keresztbe hosszaba 100 kilometert? A Stalker is nagyon jo enyhe postapokaliptikus jatek, de nem ubereli a Falloutot, mert az teljesen az, hihetetlen elmeny Wasingtonban kalandozni, abban a rengeteg epuletben, maszkalni a metrokban, hogy megtalalj helyszineket stb.Aki nagyon szereti a kalandozast, felfedezest, minden sarok vegigkutatasat, annak kotelezo...A grafika annyira nem epp rajzfilmszeru, abban a Borderlands jeleskedik :)
    Hidd el, marha jo, a karakteredet is te alakitod, csinalhatsz belole bunko hustornyot, aki boxerrel veri szet az ellenseg pofajat :DD , de lehetsz okostojas, vagy fegyvermester, vagy gyakorlatilag barmilyen stilusu fohos, meg akar nindzsa is, az UFOs kiegeszitoben majd kapsz hozza kardot is ha szerencsed van :D
    Egyedi pancelok, fegyverek (annyi van beloluk, hogy azt sem tudod, melyiket hasznald), en egy moddal a magyar AMD-65-t neveztem ki kedvenc fegyveremme :C
    Plusz alakithatod a tortenetet semlegeskent, jo es gonosz karakterkent is stb stb.Ez a jatek hatalmas elmenyt nyujt, hiaba jobb a Stalker bizonyos szempontok szerint, a Fallout egy lepessel elotte jar.Meg valaszthatsz, hogy a kuldetest ero, esz vagy valamilyen mas modozattal oldod meg, szoval hatalmasan sokat lehet varialni.
    A Metro is epp ilyen, annak szep a grafikai is, hangulatos meg minden, de nem mehetsz oda, ahova neked jolesik, ez ervenyes a Stalkerre is, kivetel ugye, amibe betettek 20-30 palyat, de akkor is palyat kell valtsal, ebben viszont nem, ha akarsz, akkor elmesz a terkep bal felso sarkaba, es onnan gyalog lemesz a jobb also sarokba, valosi idoben szamitva is sztem fel ora, ora kell hozza, vagy tobb? erdekes lenne kiprobalni :)
    Na uff, en beszeltem :)

Új hozzászólás Aktív témák