- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dhampir #34650 üzenetére
Mindenre mar en sem emlekszem, de ez a Marik dolog dereng valamelyest.Mihelyt megerkezel Agropromba, es mesz a sztalker bazis fele, vagy gyar fele, hivd ahogy akarod, jon uzenet, hogy a banditak megtamadtak - ha jol emlekszem, es akkor oda kell nyargalni, es kinyirni oket, nem nagy dolog, vagy 5-6 faszi jon, azokat egy tavcsoves cuccal le lehet szedni.Utanna mikor elul a csetepate, odamesz ehhez a Marikhoz vagy kihez, es dumalsz vele, o mond, vagy elkuld valahova.Viszont ugy emlekszem - mivel vagy 2-3x jatszotdtam vegig, hogy egyszer nalam is meghalt, akkor el kell olvasni/elvenni a PDA-jat, es ugy remlik, hogy akkor is tovabbmehetsz.
Sztem nagyon kell az, hogy Zulu kalauzoljon, mert amikor atmesz, akkor 5 perced van 1 kitoresig (kuldetes)...
Mesz elore, lelovod az ellent, aztan jon egy uzenet, hogy huzd a beled a Szabdsagosok/Szolgalatosok bazisara (kozeptajon van, fel kell menni azon az uton jobbra), ott elkuldenek a kitores utan valami ellenszerert, ha az megvan akkor meg kell tamadni a monolitosokat a felso bazisnal, onnan mar nem emlekszem mi van, asszem le kell menni a laborba, ami a vasuti sinek vegen van, vagy ilyesmi...Pripjaty nem resze a jateknak ugy emlekszem, de helyette - ha a Szabadsagos kuldiket sikerul lerendezned, foleg az arulo-t, akkor eljutsz a Halott Varosba, ennyi, hogy ott mi tortenik, mar nem dereng...ha sokat maszkalt, talalsz valami banditakat, meg egy felreeso hazban 1 zombit, akivel tudsz beszelni es kovet, de nem tudom mi haszna van, ha palyat lepsz, mar nem lesz veled...ennyire emlekszem.
shield szerintem meg nem a Bulat a legjobb (ez ugye a zold pancelruha?!), hanem vagy a SEVA kepzodmenyekkel, vagy a Szolgalatos voros szinu pancel, jo eletero es sebgyogyitassal, jo ellenalassal, lassabb kopassal es 70kb terhelhetoseggel.
Amikor kijutsz az eromubol, akkor sztem a palyat reszben bejarhatod, de teleportokkal meg van oldva, hogy lepdelj elore a palyan, egeszen addig a pontig, amikor felmesz a tetore, es elteleportalsz vissza Pripjatyba, ott is lehet meg koricalni, de nincs semmi ertelme...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 1-7 gen M2 Ax201/9560cnvi/9260/8260/8265/7265ngw/xmm7560/L860 GL/ac 7260hmw mxm 3.0A GTX1070 P3200
- iBasso DC Elite
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest