Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dhampir

félisten

Sziasztok!

Pár tapasztalat a Wind of Time-ról.
    Jó tanács, minél több VOG-gránátot szerezzetek, pár erős, támadó lény ellen jól fog jönni. A játék elején Jantaron a zombiknak és egyebeknek köszönhetően begyűjthető némi pénzre váltható készlet és mutáns testrészek.

A játék során igyekeztem minden küldetést következetesen végrehajtani. Ettől függetlenül előfordultak hibák.

- A Katonai raktáraknál még mindig mutatta a PDA az elveszett fegyver helyét, habár megkerült.

- Agropromnál történt meg az első olyan kavarodás, ami később a küldetések elmaradását jelentette. Egyik feladatot kaptam a másik után. Például, amikor a rendellenes mutáns aktivitást kivizsgáltam (vagy amikor a mocsárban felbukkantak az ellenséges figurák?), akkor már nem mutatta Explorer keresését a föld alatt

Ettől függetlenül lementem, összecsaptam a katonákkal is, de később visszatérve a Bárba a teljesített Agropromi küldetésből, már hiába mentem oda Zuluhoz, hogy kalauzoljon el a Radarhoz. Talán jól rémlik, hogy Marikhoz küldött vissza Agropromba. Viszont ott volt egy tűzharc a távolban, és Marikot a társával együtt vérbe fagyva találtam, a kósza maradék útszéli rossz katonáknak köszönhetően.

Ettől kezdve semmi további küldetést nem kaptam, maximum a szerszámok begyűjtését a PDA szerint (a Bárban + a Katonai raktáraknál, amit elvállaltam), no meg az elveszett fegyver helyét mutatta továbbra is.

Saját szakállamra továbbmentem Radarra és a föld alá, majd az O-Tudat laborjáig, viszont szerintem sok más helyszín kimaradt így, amit nem tudok biztosan. Pripjaty is része a játéknak? Például ott nem/sem voltam.

Agroprom előttről van egy saját mentésem, tehát újra neki lehet kezdeni, hátha jobb lesz. Röviden ennyit.

Új hozzászólás Aktív témák