Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Nem tudom hol a hiba, de mivel az AN és az AS is lecseréli pl. a fák textúráit, így abban se vagyok biztos, hogy egyáltalán azok kompatibilisek egymással. Úgyhogy inkább leszedtem őket, most így játszom. Aztán rá is kellett jönnöm, hogy jó ez így ahogy van, mert még így is beesik 30 alá az fps. Sajnos a benchmark nagyon csal, mivel az fut két magon, maga a játék meg nem. Hiába kaptam 40 min fps-t abban, a játék közel se tudja emiatt.
Szokni kell még, nem játszottam öt éve. Elfelejtettem már, hogy a mutánsok követhetetlenül mozognak és egy egész tár sörét kell egy egyszerű vaddisznóba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield