- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #33274 üzenetére
Belenéztem a nyelvi fájlokba, kis fejtörést okozott, amikor olvasok az UHSF szervezetről és tagokról, de azért leesett a bélás.
Kicsit be lett keverve a tagok nick neveivel. Lukash helyett Dezik, Max helyett Strelok, és a többi. Strelok ott lébecol a Szabadság bázisán!?
Ha az alapjáték eseményei viszik végig a történetet, akkor nem igazán jó az UHSF tagok neveinek bedobása a már megszokott nevek helyett. Most végül is az alapjáték maradt és történet ebbe lett bele szőve?
Kanyhalos név ha jól emlékszem az Oblivion Lostban szerepel, a pripyati kereskedő.
Azt láttam, hogy alap játék érzékeny.
Na, ez jó kusza lett.rétisün sajnos nioncs hozzá fordítás, valamivel kevered.
Antonius1978 ha jól emlékszem már az egészet felraktam múltkor, de mindjárt utána nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest