- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Antonius1978 #31622 üzenetére
Oké.
Köszi az jó lenne, örülnék ha működne. A link a modhoz:
[A változás ideje 3.0] vagy [A változás ideje 3.0 + all fix]
SaGa oldala kiegészítésnek:
[SaGa g00gle drive]Ez amúgy szerintem egy jó sztorival, új klánnal bővült, jó fegyverekkel megáldott mod. Viszont a gond ott van, amikor pripyatba érsz és onnan akarsz átmenni bármelyik pályára a játék kilép. Az alábbi linken megosztom a logokat, mazsolázz bátran belőlük.
[link]Próbáltam én már mindent. Eredeti CS feltesz, rá a mod, patch-ekkel. Próbáltam patch nélkül is. Volt teszt SeregA verzió. GoG-os CS, sima CS stb. Minden esetben a pályák közi váltás tönkreteszi a játékélményt. A másik hogy a kilépés után betöltöd a játékot, már ha elindul, az utolsó mentést nem lehet visszatölteni, crash. Meg eleve egy laucher.exe-vel kell indítani, mert az xRengine.exe nem találja az fsgame.ltx-et...
Vagyok olyan elvetemült, hogy írnék a készítőknek valami segítségért, de annyira megy az orosz, hogy gugli tránszlétörrel nem akarok nekiállni
Ha még mindig úgy gondolod, hogy ránéznél, akkor köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android dual SIM okostelefonok
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Synology NAS
- Projektor topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest