Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Sensut
üzenetére
Emlékeim szerint én Jiao nevű taggal nem beszéltem (bár ki tudja, abban a fordításban a nevek is kaotikusak voltak), de valaki megbízott azzal (talán Brown), hogy a gyártelepen (a békefenntartók területének jobb alsó sarkában), járjak utána, hová lett egy felderítő csapat. Amikor közel mentem, elkapott az irányító okozta szédület, le kellett lőni vagy 15 zombit, meg az irányítót. Szerintem téged is az kapott el, csak nem az eleve elképzelt sorrendben csináltad a feladatokat.
Persze az se kizárt, hogy keverem a Secret Trails sztorijával...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro Fülhallgató Teljesen Új Eladó!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield