- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
A Halál Leple Alatt 2.0
Befejeztem. Illetve csak a főszálat, ami elég rövid ahhoz képest, hogy mennyi pályát tartalmaz ez a mod. A főcselekmény lényegében a SOC - CS pályáin játszódik, felvisz egész a körhintás Pripjátyig, majd vissza a Mocsárba és a Vörös Erdőbe, hogy a végén egy, immár harmadik vadonatúj pályán érjen véget, minek neve nincs és a térképen se jelenik meg mint elkülönített terület. Ez egy buja erdős rész valahol a Vörös Erdő mellett van, ahova az út a Limanszkba vezető híd alatt indul végig a folyómederben.
A modban van még két másik mellékszál is. Az egyik egy csaló bandita üldözése végig a Zónán, melyet követtem egész Zatonig. Ott viszont abbahagytam a förtelmes fordítás miatt, mivel rengeteg itt a duma és nem érteni belőle semmit. A másik mellékszál egy tudományos, rádiózós-jelkövetős sztori, amit szintén feladtam, mert valamit valahol, szintén a rossz fordítás miatt, elrontottam és egy idő után teljesen leblokkolt az egyik feladata. E két mellékcselekmény egyike vihet fel az erőműhöz és Dead Lakes-be, gondolom, mert egyelőre nyitott utat még nem találtam oda Zatontól.
Alapjában véve nem egy nagy durranás ez a mod, inkább a három új pálya teszi érdekessé. Még mindig kiforratlannak találom, mert a rengeteg terület benne 90%-ig kihasználatlan. Vannak benne új karakterek, rengeteg új fegyver, jó megoldások, de ezek szó szerint fölöslegesek. Szerintem még mindig befejezetlen ez a mod. A képességfejlesztő PDA is erre utal, ami olyan képességeket és lehetőségeket tartalmaz, amire egyáltalán nem is volt szükség:Remélhetőleg ezért is nem készült el még a beígért angol verzió, mert még mindig dolgoznak a modon. Viszont már így is sokkal jobb, mint az előző verziója volt. Talán megérjük, hogy el is készüljön egy napon.
Ez a hétszépség is tétlenül ácsorog a Mocsárban, holott jobban festene mondjuk a Bárban
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gamer AMD Ryzen 3700X (8 core) / 16GB DDR4 / RX 6700 XT 12GB / 1TB SSD /
- Gamer Ryzen 7 3700x (8core) / 16GB DDR4 / RTX 3070 Ti 8GB/512GB NVME SSD/
- Makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB, fekete titán színben, garisan eladó!
- Gamer Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 512GB NVME SSD /
- Gamer pc RYZEN 5500/16GB DDR4/RX 7600 8GB/512GB SSD/Új számítógép 3év garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest