Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

Több, mint egy éve letöltöttem volt a Priboi Storyt, de akkor még nem tudtam a prepatchelt indítófájlokról, és az eredeti .exe -vel a mod nagyon akadozott, ezért félretettem. Most újra megpróbáltam és simábban fut, mint bármelyik más mod, úgyhogy befejeztem. Igaz, hogy a SOC-hoz készült és elég rég, de versenyezhetne bármelyik friss COP moddal, annyira jól össze lett rakva. Aki még nem vitte végig, azoknak ajánlom, mivel ez a sztori egy SOC utáni epilogus, amelyben tulajdonképpen eldől az olyan főszereplők sorsa, mint Strelok vagy Szidorovich, és társaik. Megjegyzem, elég kegyetlen sorsot szántak nekik dezoék ;] . Ma már tudjuk, hogy nem így ért véget a Zóna története, de akkor még nagyot durrant ez a mod, és ezért is érdemes végigvinni. Nagy SOC újítások között vannak benne a vezethető járművek, hálózsák, kitörések, vagy akár fegyverjavítási lehetőség (fejlesztés még nem volt akkor). A mod stabil, nem volt egyetlen összeomlás sem benne, viszont egyetlen nagy hibája a párbeszédekben van, nevezetesen a Bár környéki szereplőktől sose kérdezd meg, hogy nincs-e munkájuk számodra, mert a játék kidob. Ez a sor mindegyik NPC esetében végzetes Rostokban. A többi már szépséghiba, mint például az ilyen levegőben roskadozó járművek:

... vagy amikor a hold túl közel került a Zónához :) :

... vagy amikor Gosha tényleg Neptunnak képzelte magát :) :

Ezek viszont elenyésző dolgok a Stalker világában a cuccok mellett, amikért érdemes loholni:

Egy alapmű, ki ne hagyjátok!

Új hozzászólás Aktív témák