- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Több, mint egy éve letöltöttem volt a Priboi Storyt, de akkor még nem tudtam a prepatchelt indítófájlokról, és az eredeti .exe -vel a mod nagyon akadozott, ezért félretettem. Most újra megpróbáltam és simábban fut, mint bármelyik más mod, úgyhogy befejeztem. Igaz, hogy a SOC-hoz készült és elég rég, de versenyezhetne bármelyik friss COP moddal, annyira jól össze lett rakva. Aki még nem vitte végig, azoknak ajánlom, mivel ez a sztori egy SOC utáni epilogus, amelyben tulajdonképpen eldől az olyan főszereplők sorsa, mint Strelok vagy Szidorovich, és társaik. Megjegyzem, elég kegyetlen sorsot szántak nekik dezoék
. Ma már tudjuk, hogy nem így ért véget a Zóna története, de akkor még nagyot durrant ez a mod, és ezért is érdemes végigvinni. Nagy SOC újítások között vannak benne a vezethető járművek, hálózsák, kitörések, vagy akár fegyverjavítási lehetőség (fejlesztés még nem volt akkor). A mod stabil, nem volt egyetlen összeomlás sem benne, viszont egyetlen nagy hibája a párbeszédekben van, nevezetesen a Bár környéki szereplőktől sose kérdezd meg, hogy nincs-e munkájuk számodra, mert a játék kidob. Ez a sor mindegyik NPC esetében végzetes Rostokban. A többi már szépséghiba, mint például az ilyen levegőben roskadozó járművek:
... vagy amikor a hold túl közel került a Zónához
:
... vagy amikor Gosha tényleg Neptunnak képzelte magát
:
Ezek viszont elenyésző dolgok a Stalker világában a cuccok mellett, amikért érdemes loholni:
Egy alapmű, ki ne hagyjátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest