- iPhone topik
- Poco F7
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
xFreex #27159 üzenetére
Nos, előbbre jutás és falba ütközés:
Az összes ak variánsnál működik az, amit mondtál. (AK103, AK104 stb)VISZONT!: A scar-h-nak a wpn_scar-t hiába írom be, és hiába írogatom mellé, kardánnál a jeleket, nem műkszik a fejlesztés. Esetleg, legyél szíves, oszd meg velem hogy hogyan is kéne pl kardánnál beilleszteni ezeket a fejlesztéseket helyesen? Mert a scar-h benne van az inventory_update-ban. CSAK a fejlesztőfa kialakítása nem megy nálam. (Pepecselős meló, nem mondom, nem ez a problémám, hanem a helyes kivitelezéssel van bajom.)
Érdekesség: A Scar-h-nak SIG 550 fejlesztési fája van, és azt is raktam be, ahova kell, de nem működik.
Még 2 kérdés:
1. SGM 2.2 -ben mikor tud eljutni az ember agropomba és a katonai raktárakba? Mert ezt sem tudom. És, nem is tudom egyenlőre.
2. Ha találkozok a lövésszel pripyatban (csatornákból bukkan fel pripyatban a mosodánál) és meg van a 3 dokumentum, és a fegyvere, akkor kapok érte valami jutalmat?
Előre köszönöm a segítséget és a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest