- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Hír a Halál Ellen fordításról. Már addig eljutottam, hogy a játék első fél-egy órája magyarul játszható. És meg kell mondjam, kemény lesz. Benne van a teljes SGM, a szövegei kicsit átgyúrva, hogy ne lehessen csak úgy beemelni a korábbi fordítást (ezért tart olyan soká, pl. ebben kb kétszer olyan hosszú az sgm_dialogs.xml, mint a 2.2-ben volt.).
Nos úgy kezdődik, hogy lelőtték a helikopterünket, 3 félhalott túlélő, egy 60%-ra amortizált Hajnal páncél, aminek a golyófogó képessége gyakorlatilag 0, egy sárgába roggyant (nem bírták a zuhanást a cuccok) AKS 74U, egy pisztoly, két tár lőszer. Némi beszélgetés után 3 féle lehetőség van továbblépni. Az első kettőben kicsit később kapsz a nyakadba négy oldalról egy össztüzet (el lehet futni, ha ügyes vagy, de a romos AK-val hátulról, 5 lépésről sem sikerült fejbelőni az egyiket, csak talán 4.-re), a harmadikban meg 8 vérszívót. Ja, mindezt éjjel, vak sötétben...
Még a 8 vérszívó volt a könnyebb ellenfél... Zöldfülű szinten teszteltem...
Szóval lesz vele küzdés az biztos. A sztorija jó, van benne árulás, fordulat, ahogy kell.
Viszont sajnos még nagyon sok hátra van a fordításból. A sztoriján kívül úgy tűnik sok SGM-es feladat is megjelenik, de nem tudom megmondani, mi az, ami nem, így kénytelen vagyok az egészet lefordítani. Amit lehet azért átemelem a 2.2 magyarításból, köszönet érte a fordítójának.
Illetve van benne egy titkos kód, amihez orosz ABC-t kellene használni, na ezt nem tudom, hogy oldom meg. Itt scriptet is kell majd módosítani valószínűleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest