- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szeptemberben érkezik az Ulefone Armor 29 Pro széria
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #25426 üzenetére
Nem, nem. Progival lehet létrehozni a memóriából. Ki kell kapcsolni a winfos lapozó fájlját. A játék a memóriából fog futni, ami ugye a leggyorsabb. Nem akarok hülyeségeket össze irkálni, ezért kérd meg Musicking-et, hogy segítsen. Küldött nekem képet is róla, de nem nagyítható így nem sok minden látható. Ha még húzódik az új gépem összerakása, akkor én is veszek még 4GB ramot, akkor nekem is 8GB lesz és akkor mehet a virtual meghajtó. Ezért is vettem tervbe a 16GB memóriát az új gépbe, de sajna most minden horror árban van.
Melyikből van az első kép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cognac , Brandy
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest