- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #25393 üzenetére
Neked most érdemes lenne még 8GB RAM-ot venned. Végül is összeállt a géped, érdemes lenne még erre áldozni. Mert az oké, hogy gyorsabban betöltődik a játék és talán kevesebbet is szaggat, de ha az egész játék RAM-ból futna az azért egész más lehet, főleg ugye az SGM2.2 modoknál, Sniper, BRAZ, stb..
Az azért teszik ezeknél a modoknál amiket mostanában tolunk, hogy eléggé stabilak és nem igen szaggatnak.
Megnéztem amit régebben írt nekem Musicking, már 8GB-tal is érdemes kezdeni. A fullos ENOT 7.3GB-ot eszik 1GB-os videó kártya mellett. Ő még ráadásul vissza is tömöríti a gamedata mappát .db fájlba, mert az X-Ray Engine sokkal gyorsabban kezeli. nekem még nem jött össze a tömörítés, valószínűleg az op rendszer miatt. Azt mondja neki semmi problémája a futással, amióta így használja.Dhampir az elsőnél próbáltam összeszedni a lóvét, semmikép nem jött össze, így likvidálni kellett őket. Még azt hittem, hogy keresek pénzt az éjszakai vadászatnál, tátottam a számat amikor elakartak intézni.
hubai1979 múltkor én is benéztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest