Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #25273 üzenetére
Szerintem is teljesen jó a HD 7770, 27" monitoron 1920x1080 felbontásban tolom. Még néhány újabb játéknál is.
Nekem most C2D E8400-am van, de ez simán megy 3.6GHz-en, csak szorzót állítottam és pár apróságot, feszt nem is kapott. Ezek a buzernyák Haswell procikon kínnal-keservvel lehet pár százat húzni, amint olvasom a topikjában. Nem tudom hol lehetne utána nézni, hogy pl. C2D és egy Haswell között mekkora a számítási különbség 1 magra számolva. Remélem értitek mire gondolok!? A freki itt már talán nem sokat számít.
Szerintem 16GB + SSD-vel több előnyöm származik, mintha egy jobb kártyát raknék bele. Ha egyszer összejön az új gép, nagyon kíváncsi vagyok már rá, mit produkál a virtul drive-ból futtatva a Stalker.
Én 7200-as "Black" vinyót néztem ki magamnak. Az SSD még nincs kiválasztva.
Addig nem is kezdek bele a gép építésbe, míg vége nem lesz a melómnak, utána ráérek vele foglalkozni teljes figyelemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Google Pixel topik
- Battlefield 2042
- Építő/felújító topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RAID
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest