Hirdetés
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
shield
üzenetére

Nem annyira rossz játék ez, mint az első benyomásaim alapján mondtam, de jobb is lehetne. Nagyon sok küldetés ugyanaz, mint a CoP-ban, és grafikailag is jóval szegényesebb annál, illetve a modokban megszokott látványvilágnál. A fegyverek is valahogy furcsák benne. Lehet, hogy a valódi fegyverekhez próbálták közelíteni a tulajdonságokat, de szerintem rosszul, mert némelyik alaposan széthord. Én már lőtem AK-val, tudom, hogy ekkora szórása azért nem volt.Egyelőre jegelem Zulu történetét, mert SaGa elkészült az SGM magyarítással, így most inkább arra repülök rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 2db TP-Link Deco M4R Mesh Wi-Fi
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest