- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
SaGa59 #23628 üzenetére
Két vagy három küldetést csinálta meg belőle.Az elsőben a zsoldosoknak kellett valami pdat átadni,mikor átadtam meg is támadtak a buznyákok,de rendesen ,alig bírtam velük.Szerencsém volt a katonákban,hogy hirtelen ott termettek és együtt letaroltuk őket.A második küldi az volt,hogy valami térkapun ömlöttek befele a mutánsok és azokat kellett megállítani.A többivel az volt a gond,hogy nem jelezte a pda,merre menjek és mit csináljak.De ha jól tudom vannak benne földalattis küldik is.A harmadik,mait megcsináltam valami kis szobrokat,mini szörnyeket kellett összeszedni.Szerintem nem rossz kis mód az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces videók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Óra topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest