Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz shield #23597 üzenetére

    Küldj egy mentést, este megnézem, mi lehet a gond.
    Elvileg az Azót-Fürge feladatvonal nincs összefüggésben a Csapos-Voronyin-Spectrum vonallal, inkább afféle időkitöltőnek tűnik, hogy a két napos várakozást, míg a csapos ismét jelentkezik, legyen mivel kitölteni, ne csak az Arénában csellengve, vagy alvással teljen az idő.

    Jutszembe: legyártottad a forrasztóállomással a lehallgató kütyüket, mielőtt átadtad a cuccot Fürgének? Mert ha nem, akkor nincs miről beszélj a Bolhapiacon a manyusokkal. Azoknak nálad kell lenni a hátizsákban. Olyanok, mint a bluetooth-os mobil headsetek és 5 darabnak kell lennie.

    Nem tudom kizárni, hogy az kimaradt és valamiért a program nem figyel rá és így is beadja Fürgénél a kiosztásukról szóló beszélgetést. Máshol is találtam ilyen kis következetlenséget, hogy egy adott beszélgetés akkor is feljött, ha a logika szerint még nem kéne, mert egy másik feladat, vagy információ kellene hozzá, hogy egyáltalán tudj róla.

    Pl ha Fürgéhez csak az után mész először, hogy Azót odaküld, akkor is bejön az a beszélgetés, aminek akkor kéne, ha épp csak összefutsz vele és azt sem tudod, ki ő. Meg ugye azt mondja Lepel Fürgének, hogy még nem is hallott a Tiszta Égbolt csoportról, pedig dehogynem. Ők szabadították ki a banditáktól, csak az egy másik maradék csapat és itt lenne az alkalom, hogy megmondja Fürgének: létezik az a csoport, amiről hallott, ott tanyáznak a Kordonon éppen. Akát egy feladatsort is el tudnék képzelni ezen a vonalon. Ahogy azt is hiányoltam, hogy amikor megérkeztek a Kordonra a mocsáriak, nem kellett nekik besegíteni a Szabad Sztalkerekkel együtt a tábor kitakarításában.

    [ Szerkesztve ]

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák