- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Ezer köszönet!
Egyébként azt megtehetem valahogy hogy kicserélem High változatra a Geo All in one-ba integrált AF3-at és Abs nature-t?
Mert szerintem nem a fullos cuccokat tartalmazza. Azért anno az AF3 high textúráira emlékezve, látszott a különbség a mostani szerintem Normal között.
Amúgy van egy olyan gondom ezzel a Geo all in one-al hogy az SGM beállításokat nem jegyzi meg! Hiába kattintgatom be mit szeretnék, nem jegyzi meg. Load game vagy új game és elfelejti.
Vagyis tehát az aktuális játék erejéig megjegyzi. Vagy csak megjegyzi de eltünteni a színes négyzeteket amiket bejelöltem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest