- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Ezer köszönet!

Egyébként azt megtehetem valahogy hogy kicserélem High változatra a Geo All in one-ba integrált AF3-at és Abs nature-t?
Mert szerintem nem a fullos cuccokat tartalmazza. Azért anno az AF3 high textúráira emlékezve, látszott a különbség a mostani szerintem Normal között.Amúgy van egy olyan gondom ezzel a Geo all in one-al hogy az SGM beállításokat nem jegyzi meg! Hiába kattintgatom be mit szeretnék, nem jegyzi meg. Load game vagy új game és elfelejti.
Vagyis tehát az aktuális játék erejéig megjegyzi. Vagy csak megjegyzi de eltünteni a színes négyzeteket amiket bejelöltem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Lightyear - befektetési app
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vagyis tehát az aktuális játék erejéig megjegyzi. Vagy csak megjegyzi de eltünteni a színes négyzeteket amiket bejelöltem?
shield