- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Netfone
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Ezer köszönet!
Egyébként azt megtehetem valahogy hogy kicserélem High változatra a Geo All in one-ba integrált AF3-at és Abs nature-t?
Mert szerintem nem a fullos cuccokat tartalmazza. Azért anno az AF3 high textúráira emlékezve, látszott a különbség a mostani szerintem Normal között.
Amúgy van egy olyan gondom ezzel a Geo all in one-al hogy az SGM beállításokat nem jegyzi meg! Hiába kattintgatom be mit szeretnék, nem jegyzi meg. Load game vagy új game és elfelejti.
Vagyis tehát az aktuális játék erejéig megjegyzi. Vagy csak megjegyzi de eltünteni a színes négyzeteket amiket bejelöltem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest