Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
kislaki92 #22593 üzenetére
Remek, addig lejarnak a vizsgaid.Addig meg szimatolok a neten, hogy valami jo kis kepeket osszekapirgaljak, amiket felviszel a fegyverekre.Esetleg netalan a kesztyukre ?!
Majd meglassuk.
xFreex kivancsi vagyok melyekre gondoltal amit egyszer szerezhetsz meg ? Az egyiket sejtem, a mintas pisztoly lesz az, nemde ?
Nos, vegulis tegyel a belatasod szerint, de majd sorold el aztan nekem hogy melyik fegyver lesz a nagyon ritka es kevesbe ritka, amikor lesz hozza kedved.
Eszembe jutott egy hely, ahova el lehetne tenni az egyik fegyvert.Mindjart megirom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest