- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- iPhone topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
dodopek #20627 üzenetére
Lehetseges, nezd vegig azokat, amelyeket neked elkuldtem...nekem mar nincs fent az AMK, szoval nem tudom megnezni...de az is lehet, hogy akkor meg errol nem csinaltam kulon mentest, mert nem jarta meg az eszem, mar nem tudom...
Raadasul az osszecsomagolt allomanyt amit neked elkuldtem letoroltem, es most unom a 4shared-en kajtatni...de nezd vegig a menteseim nevet, pl fegyver doksiert, vagy ilyesmi cime kellene legyen ha megis elmentettem, vagy hasonlo...nezd meg mindet, mert nem tudom hogy melyik kuldeteshez tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mikrotik routerek
- Vírusirtó topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest