Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz dodopek #20616 üzenetére

Nos, ez a ficko egy kuldetes resze, csak sajnos keverem, nem emlekszem a sorrendre,de elmondom amire nagyjabol emlekszem.
    Szoval valamelyik dokumentummal van osszefuggesbe, talan epp az iskola tetejen levovel.
    Az a lenyeg, hogy ha beszelsz ezzel a fickoval, vagy kell keress 1 dokumentumot neki, es ad egy fegyvert, amit a vegyesbolt alagsoraban levo haverjanak kell odaadj (meg kell keresd a lejaratot, egy csatornafedorol van szo, amit be tudsz zuzni egy tombhaz mellett - a WIP-ben ott jovunk fel a 3as csapattol az iskolabol), es az elarulja hogy a dokumentumot feldobta az iskola tetejere, vagy forditva, azaz a vegyeskereskedesben levo urgenek kell valami dokumentum, ad erte egy fegyvert, es azt odaadod ennek, es elmondja hogy hol keresd a dokumentumot(suli teteje).A keresett dokumentum amit a fegyverert kell adj - ne rojatok meg ha nem igy van - mintha a Kozossegi Haz 2-3ik emeleten lenne egy teremben, de asszem csak akkor lesz ott, ha felvetted a kuldetest, ami talan a vadasz bazison adnak neked (ugy ertem, hogy ott kezdodik ez a kuldetes) ? Nem emlekszem, de valami ilyesmi.Sajnos, amikor mondtad, hogy nem igenyeled a kepeket amiket csinaltam, mert te is epp jatszol es majd te csinalod az oldalhoz oket, akkor minden kepet toroltem, amit a COP-modokrol csinaltam, ha meglennenek, a kuldetesek listajabol talan eszembe jutott volna hogy ez melyik kuldtes.De mindenkeppen a foszalhoz tartozik, ugyhogy ne izgasd magad, mert elobb-utobb odaersz.

[link]
    A suli tetejere meg innen kell felmaszni.

Új hozzászólás Aktív témák