Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
válasz
rétisün
üzenetére
Köszi a választ!

Átírtam a hit power-t de semmi sem történt.Most azon vacillálok lehet valamit rosszul telepítettem-ha megnyitom a gamedata mappát-config-weapon mellett van még egy gamedata mappa amiben szintén van weapon mappa,tehát kettő gamedata és weapon mappa létezik.Mindkettőben megváltoztattam az eredeti számokat de semmi sem történt.

Én is fent vagyok faszbukon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield