Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
Az élet kövét a doki kéri cserébe a dokumentumokért(valamiért cserébe, az biztos). Az élet vizét ott találtam meg az alföldön amikor először játszottam a modot, de még nem kereste senki...
Egész pontosan azt mondja, hogy "Ó igen, megvan amit keresel. De cserébe neked is adnod kell valamit, az Élet kövét. Gyakran febukkan egy-egy darab a mocsár hő anomáliáiban. És ha már így üzletelünk, lenne még más is, ami kellene. De ne aggódj, jutalmad nem lesz kicsi!" Szerintem ez azt jelenti, hogy a mocsár pályán a hőanomáliában. Ha megvan, fotózd a pda helyet, és a képződményt is úgy, hogy lehetőleg minél több látszódjon a környező tájból is. Úgy könnyebb megtalálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield