- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Már az Oppo is kezdi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #16849 üzenetére
Az arzenal mod üthette ki. A Braz 16.11-hez is ajánlották az AtmosFear texture packot, ráraktam és már nem indult el a játék.
A fordítás elvileg kész, már fel is akartam tölteni, de elkezdetem a játékot találtam egy "Harci technikák" papírt, de kicsit kusza az ékezetes betűk. Most meg kell keresnem melyik fájl tartalmazza, ez csak kódolási hiba lehet.
Én is találtam két páncélt, két fegyvert és egy detektor aksit aminek hiányzik a neve és a leírása mint a Te páncélodnak. A páncélod adatait pótoltam remélem jó lesz.
Ha játék közben ezeket kimentjük akkor reményeim szerint tudjuk pótolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech G920 + Váltó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest