Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Kéthetes üzemidőt is összehozna a Huawei Mate 80
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Aarpok
üzenetére
Rendes érthető alap angol szövegforrás nélkül én valóban nem vállalok semmit sem már. Az SGM-nél a hajamat téptem sokszor a keszekusza google orosz-angol fordítástól... Nem elég hogy fordítsam, de még formáljak kerek mondatokat is a translateből előtte. Olyan az egész mint egy kirakós sokszor, csak sajna az angol nyelvtanhoz 100%-ban hülye vagyok mert sosem foglalkoztam vele meg nem is tanultam. Emiatt az angol kommunikációm sem tökéletes nyilván. Lehet magánórákat kéne tartanom magamnak

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! Valve Index VR Kit (FULL) Képek kedvéért bontott
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield