Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Apple Watch
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
LeoDelux
üzenetére
Sajnos ahogy leírtad, nem működik. Már azt is megcsináltam hogy a ciril fontok képfájlaiban kicseréltem azokat a karaktereket ékezetesre amik a szövegben az ékezetes helyett jelentek meg, de akkor sem lettek ékezetesek hanem ua. ciril karakterek jelentek meg mint eddig.
Nem tudom mit nem csináltam jól, lehet hogy csak kis baki az egész vagy komolyabb hozzá értés kellene.
Ebben kellene egy hozzá értő segítsége.Köszi a linkeket, mindjárt le is töltöm. Remélem segíteni fog.
Neki mentem egy 4 fős csapatnak akikről azt hittem banditák, persze nem azok voltak hanem az Alfa csapat.
Ha lett volna lőszerem az SVDM-hez akkor nem szívtam volna ekkorát, de azért lenyomtam őket, nem szeretik a gránátvetőt.
Jó cuccokat zsákmányoltam, sajnos páncél nem volt közte. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Villanyszerelés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- LEGO klub
- Azonnali processzoros kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- JBL BoomBox 2
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha lett volna lőszerem az SVDM-hez akkor nem szívtam volna ekkorát, de azért lenyomtam őket, nem szeretik a gránátvetőt.
Jó cuccokat zsákmányoltam, sajnos páncél nem volt közte. 
shield