- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Bejelentette a MediaTek a Dimensity 9500-at
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem újrajátszani a COP-ot SGM 2.2 moddal (a topic ismertető szerint telepítettem). Jelenleg Cordon és mocsár között ingázom (most vettem fel az aknakeresőt Cordonban a Déli bázison).
A problémám az valahogy nem boldogulok a detektorokkal. A mocsárban, fent északon a vasúti híd alatt megszereztem a Swarog detektort (vagyis, ha jól emlékszem Swarog). Olyan, mintha a detektorom nem működne (anomáliák mellett próbáltam illetve a mocsárban lévő északi gáz anomália csoportnál), nem jelez semmit, se anomáliát, se relikviát (tudom, relikvia vagy van vagy nincs, de emlékeim szerint a swaroggal az anomáliát is látnia kéne, de legalább pittyegnie). Ugye az újdonság az, hogy elemet kell hozzá venni. Úgy emlékszem, hogy egyszer kétszer volt olyan státusz információ, hogy az elem lemerülőben van. most van 2-3 fajta elem a cuccaim között, de nem tudom, hogy mit kell vele csinálni. Jobb klikkre csak eldobás van, pl. használ nincs. Feltételezem, hogy a mod automatikusan kezeli.
Az alap COP-ot végigvittem, úgyhogy tudom, hogy hogyan kell a detektort használni.
Mit bénázok el? Ötlet?
Szerk.: Nem tudom ,hogy fontos-e... van 1 db 120 mp-es, 3 db 90 mp-es és 3 db 60mp-es és ezekre tudok mindre jobb klikkelni, amire csak eldobás van. És van még külön egy 60 mp-es, erre nem tudok jobbklikkelni, gondolom ez van használatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest