Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem újrajátszani a COP-ot SGM 2.2 moddal (a topic ismertető szerint telepítettem). Jelenleg Cordon és mocsár között ingázom (most vettem fel az aknakeresőt Cordonban a Déli bázison).
A problémám az valahogy nem boldogulok a detektorokkal. A mocsárban, fent északon a vasúti híd alatt megszereztem a Swarog detektort (vagyis, ha jól emlékszem Swarog). Olyan, mintha a detektorom nem működne (anomáliák mellett próbáltam illetve a mocsárban lévő északi gáz anomália csoportnál), nem jelez semmit, se anomáliát, se relikviát (tudom, relikvia vagy van vagy nincs, de emlékeim szerint a swaroggal az anomáliát is látnia kéne, de legalább pittyegnie). Ugye az újdonság az, hogy elemet kell hozzá venni. Úgy emlékszem, hogy egyszer kétszer volt olyan státusz információ, hogy az elem lemerülőben van. most van 2-3 fajta elem a cuccaim között, de nem tudom, hogy mit kell vele csinálni. Jobb klikkre csak eldobás van, pl. használ nincs. Feltételezem, hogy a mod automatikusan kezeli.
Az alap COP-ot végigvittem, úgyhogy tudom, hogy hogyan kell a detektort használni.
Mit bénázok el? Ötlet?
Szerk.: Nem tudom ,hogy fontos-e... van 1 db 120 mp-es, 3 db 90 mp-es és 3 db 60mp-es és ezekre tudok mindre jobb klikkelni, amire csak eldobás van. És van még külön egy 60 mp-es, erre nem tudok jobbklikkelni, gondolom ez van használatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- World of Warships
- Villanyszerelés
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield