Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sinick

    senior tag

    Sziasztok!

    Nemrég kezdtem újrajátszani a COP-ot SGM 2.2 moddal (a topic ismertető szerint telepítettem). Jelenleg Cordon és mocsár között ingázom (most vettem fel az aknakeresőt Cordonban a Déli bázison).

    A problémám az valahogy nem boldogulok a detektorokkal. A mocsárban, fent északon a vasúti híd alatt megszereztem a Swarog detektort (vagyis, ha jól emlékszem Swarog). Olyan, mintha a detektorom nem működne (anomáliák mellett próbáltam illetve a mocsárban lévő északi gáz anomália csoportnál), nem jelez semmit, se anomáliát, se relikviát (tudom, relikvia vagy van vagy nincs, de emlékeim szerint a swaroggal az anomáliát is látnia kéne, de legalább pittyegnie). Ugye az újdonság az, hogy elemet kell hozzá venni. Úgy emlékszem, hogy egyszer kétszer volt olyan státusz információ, hogy az elem lemerülőben van. most van 2-3 fajta elem a cuccaim között, de nem tudom, hogy mit kell vele csinálni. Jobb klikkre csak eldobás van, pl. használ nincs. Feltételezem, hogy a mod automatikusan kezeli.

    Az alap COP-ot végigvittem, úgyhogy tudom, hogy hogyan kell a detektort használni.

    Mit bénázok el? Ötlet?

    Szerk.: Nem tudom ,hogy fontos-e... van 1 db 120 mp-es, 3 db 90 mp-es és 3 db 60mp-es és ezekre tudok mindre jobb klikkelni, amire csak eldobás van. És van még külön egy 60 mp-es, erre nem tudok jobbklikkelni, gondolom ez van használatban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák