- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem újrajátszani a COP-ot SGM 2.2 moddal (a topic ismertető szerint telepítettem). Jelenleg Cordon és mocsár között ingázom (most vettem fel az aknakeresőt Cordonban a Déli bázison).
A problémám az valahogy nem boldogulok a detektorokkal. A mocsárban, fent északon a vasúti híd alatt megszereztem a Swarog detektort (vagyis, ha jól emlékszem Swarog). Olyan, mintha a detektorom nem működne (anomáliák mellett próbáltam illetve a mocsárban lévő északi gáz anomália csoportnál), nem jelez semmit, se anomáliát, se relikviát (tudom, relikvia vagy van vagy nincs, de emlékeim szerint a swaroggal az anomáliát is látnia kéne, de legalább pittyegnie). Ugye az újdonság az, hogy elemet kell hozzá venni. Úgy emlékszem, hogy egyszer kétszer volt olyan státusz információ, hogy az elem lemerülőben van. most van 2-3 fajta elem a cuccaim között, de nem tudom, hogy mit kell vele csinálni. Jobb klikkre csak eldobás van, pl. használ nincs. Feltételezem, hogy a mod automatikusan kezeli.
Az alap COP-ot végigvittem, úgyhogy tudom, hogy hogyan kell a detektort használni.
Mit bénázok el? Ötlet?
Szerk.: Nem tudom ,hogy fontos-e... van 1 db 120 mp-es, 3 db 90 mp-es és 3 db 60mp-es és ezekre tudok mindre jobb klikkelni, amire csak eldobás van. És van még külön egy 60 mp-es, erre nem tudok jobbklikkelni, gondolom ez van használatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- Nikon DSLR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Acer notebook topic
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest