- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorro555
tag
"Jupiternél kirabolják a személyes tárolómat" Na ez nekem új. Lehet harmadszorra is végig kell vinnem
Marked by Zone - Én megcsináltam.
Szerezz 3 kapszulát ami véd a kitörés ellen, és amikor szólnak, hogy bújj el, akkor vedd be. 3x megcsinálod, és megjelöl a zóna. Ezután ha akarsz akkor már kint maradhatsz újabb kitörésekkor, ha az egészséged maxon, akkor nem fogsz meghalni, csak elájulsz 1 pillanatra. (Persze ilyenkor az egészséged lecsökken úgy 1/3-ra vagy 1/4-re de nem érdekes, pár kolbász vagy egy medkit és rendben vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14 G4 - Ryzen 7 5825U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest