- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Aarpok #12904 üzenetére
Nem rossz ötlet, de mellette van egy Linux partíció is a fontos dolgokhoz (dual boot), így nem izgat, ha valamilyen katasztrófa miatt összeomlana a Windows, bár nekem több évig sem szokott probléma lenni a Vistával, és a Windows 7-tel sem.
Sikerült problémamentesen elindítani rendszergizdaként, és Tamerlan keresése során eljutottam az Északi előörsig (útközben kifüstöltem a banditákat), de amikor tűzharcba keveredtem velük, akkor leállt az XEngine már megint. A kézzel beírt mentéseim azonban megvannak.
Mára elég is volt ennyi. Viszont nagyon kemény tűzharcokba keveredtem eleddig, és kevés a radioaktivitás elleni szerem, pedig már a kereskedőtől is vettem. Nehéz lesz itt rendes rucira pénzt keresni (Gun addon nélkül!).
Tamerlan mélg nincsen meg, de rossz pénz nem vész el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Blue Yeti kondenzátoros asztali mikrofon
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest