Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dhampir

félisten

SGM 2.2 esetében szerintetek elegendő felrakni hozzá kizárólag a 2.2 fix 19.03-at és Pel v1.02 magyarítását?

Ebben a dodopek által írt hozzászólásban közreadott SGM 2.2 és PeL magyarításának (v1.02) linkjei a legfrissebbek?
    Korábban nem mélyedtem el ezekben, mert sokáig nem tudtam a játékkal foglalkozni.

Feltételezésem szerint az alapkörnyezet is jó lesz, pláne, ha bugos az Absoluth nature 3 lite és az Atmosfear 3. Érdemes feltenni ezeket is?

A Guns Addon engem nem nagyon érdekel, mert számomra zavaró a túl sok fegyver. Úgy érzem, hogy a túlméretezett fegyverarzenál valahogyan nem illeszkedik a képbe. Nem gondolnám, hogy egy Stalkernek túlságosan sokféle fegyvere vagy erre fordítható irdatlan mennyiségű pénze lett volna az életben maradáshoz.
    Akár a kétféle távcsővel és gránátvetővel felszerelhető AKM-74/2 is megteszi alapfegyvernek.
    A Guns Addont mellőzve szerepel az SGM-ben az RP-74?

Az alap COP-ban Zatonban egy sebesült bandita éppen a Kitörés legerősebb pontján feléledt, és lelőtt engem. Úgy látszik korábban őt is megjelölte a Zóna. :D

(#12493) rétisün

tényleg nem volt már fantáziájuk a mod készítőknek ide semmi jobbat kitalálni?

"Imádom" az ilyen hülyeségeket. :(
    Remélhetőleg nem gyerekeskedték el az SGM-et a MOD nagyrabecsült készítői.

Új hozzászólás Aktív témák