- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem ill. észrevéleményem.
Ha most megcsinálom a kiürítést Pripócsból utána ad majd küldit a monolitos góré Cyborg?
Észrevéleményeim.Rádiós zavarás-halott katonát kell megtalálni a játszótéren-ez szokot bugosodni(felvettem de nem csináltam meg egyből hanem elutaztam még vidékre is)visszatértem Piribe,na gondoltam most buktam a bug miatt de hál istennek nem tűnt el.1x eltűnik máskor meg nem
Mosoda és a melós szálló közt ti is összefutottatok egy szelíd vérszopóval?Össze-vissza futkos és szétlőni sem tudom,szerintem arra vár hogy valaki megsimogassa.
Valaki nemrég írt olyan küldiről hogy valami ellenmérget kell vinni valami dögnek,erről tudna valaki írni pár sort?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest