- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Google Pixel topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Sziasztok Stalkerek!
Szeretném kérni a segítségeteket a következő problémához.
Windows 7 64bit Prof alatt játszom a COP-al.
Gépem főbb paraméterei : H77, i5, 16GB RAM, 6950 2GB (Catalyst 12.6)
CoP 1.6.02 és hozzá a Nature 3.01 pakk.Szépen végig is játszottam majdnem az egészet, DX11 módban, FullHD-ban kimaxolva mindent.
GYÖNYÖRŰ a játék!De most értem oda, ahol megkezdjük az evakuálást Pripyatban, és szaladunk a katonákkal, miközben lődözünk a támadó zombikra.
És még az elején vagyunk az evakuálásnak, most mennénk át egy lépcsőház alatt balra, és ott kidob a játék xrengine leállt üzivel.
Namármost, én kipróbáltam sokmindent.
Levettem a felbontást, levettem a részletességet, levettem a dinamikus fényeket statikusra, HDAO-t kikapcsoltam, élsímítást úgyszintén, mindent levettem low-ra, de vagy tíz próbálkozásból mind a tízszer ugyanott dob ki a játék.Szerintetek mi lehet a baj?
Mert anno a nature 2-es pakkal szépen végig tudtam menni, és most a 3-as is eddig tökéletesen működött, szinte a legvégén vagyok a játéknak, és itt hülyéskedik.Köszi előre is ha tudtok nekem segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ViewSonic LS550WH - WXGA 1280 800 DLP LED projektor - 2000 ANSI lumen - 3D, HDMI - ÚJ!
- MSI 6800XT Gaming X Trio
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón + tartozékok
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest