- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h8core
csendes tag
Hail!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, remélem nyomja még valaki a Geonezis addon-nal SGM 2.0. Találtam egy végigjátszást a youtube-on és ,mint kiderült belőle, annyi mindent kihagytam a sok játék során, hogy újra nekikezdtem. De ilyen még sosem volt az egyik fő szál az elején nem megy tovább, aki játszott már vele az tudja, hogy az Informátor küld jelet a PDA-ra, hogy hol találhatóak a gránátok Grouse számára és ad egy mappát a tervekkel. Na ezt én hiába várom, nem történik meg, már újra kezdtem ezerszer, olyan sorrendben csinálva a feladatokat is , ahogyan a videón van a játék, de úgysem történik semmi. Már az újratelepítés is megvolt, szóval ezekkel már próbálkoztam.

Sajnos a file-ok piszkálásához nem értek, hogy átírjak valamit,esetleg ha van valakinek ötlete mit lehetne csinálni azt nagyon megköszönném.
Legyen ez a mod file-ok között átirás, vagy olyan lehetőség mint más egyéb módokban ilyen kívánság teljesitő, amivel tárgyakat lehet spawnolni magunknak, igaz ilyet a Geonezis modhoz nem találtam.
Vagy esetleg egy mentés amikor már Grouse számára leszállításra kerültek a különleges gránátok.
A sigeruos fórumon nem is próbálkoztam, mert arra, hogy ezt érthetően megtudom fogalmazni angol nyelven még csak próbát sem teszek, hasztalan lenne.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Elektromos autók - motorok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield