Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• h8core

csendes tag

Hail!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, remélem nyomja még valaki a Geonezis addon-nal SGM 2.0. Találtam egy végigjátszást a youtube-on és ,mint kiderült belőle, annyi mindent kihagytam a sok játék során, hogy újra nekikezdtem. De ilyen még sosem volt az egyik fő szál az elején nem megy tovább, aki játszott már vele az tudja, hogy az Informátor küld jelet a PDA-ra, hogy hol találhatóak a gránátok Grouse számára és ad egy mappát a tervekkel. Na ezt én hiába várom, nem történik meg, már újra kezdtem ezerszer, olyan sorrendben csinálva a feladatokat is , ahogyan a videón van a játék, de úgysem történik semmi. Már az újratelepítés is megvolt, szóval ezekkel már próbálkoztam. :O
    Sajnos a file-ok piszkálásához nem értek, hogy átírjak valamit,esetleg ha van valakinek ötlete mit lehetne csinálni azt nagyon megköszönném.
    Legyen ez a mod file-ok között átirás, vagy olyan lehetőség mint más egyéb módokban ilyen kívánság teljesitő, amivel tárgyakat lehet spawnolni magunknak, igaz ilyet a Geonezis modhoz nem találtam.
    Vagy esetleg egy mentés amikor már Grouse számára leszállításra kerültek a különleges gránátok. :U
    A sigeruos fórumon nem is próbálkoztam, mert arra, hogy ezt érthetően megtudom fogalmazni angol nyelven még csak próbát sem teszek, hasztalan lenne. :D
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák