- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Újraraktam a játékot, majd próbálom a mentésem és ugyanúgy kihal ugyanazzal a hibával. Próbálom a kicsivel előtte lévőket, meg még előtte lévőket azokkal is ugyanez. Mind az 50 mentésem szar? De hát betöltötte eddig mindet. Én ezt rohadtul nem értem.
Nincs más hátra használom az utolsó mentést ami megy, Noét otthagyom a francba, megnézem az új területeket aztán végeztem. Újrakezdeni nem fogom. Várom a Lost Alphat.
Esetleg ha valakinek van SGM 2.2 sima mentése Pripyatba indulás előttről az átküldheti megpróbálom. Olyan kéne ahol mind az 5-en indulunk, Szabadságnak lett beadva a Monolith, nincs csatlakozva senkihez és kész az összes küldi Kordon, Mocsár, Vörös erdő, Zaton, Jupiter területen. Persze ilyen nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest