Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
na, megnézegettem, melyik fix mit variál az enot-tal. a képeket felére átméreteztem, hogy mindet fel tudjam tölteni, de a lényeg azért látszik.
az enot fix 4 mappát tartalmaz, ABC rendben pakoltam fel őket. az elsőt, a gamedatát mindenképpen fel kell tenni, különben el sem indul a játék, nálam legalábbis nem ment anélkül. akkor így néz ki:következő mappa: Возвращаем старый худ костюмов ez leveszi a gázálarc körvonalát, sztem ezt is mindenképpen érdemes feltenni, akkor ezt kapjuk:
következő mappa a ПНВ , ez az éjjellátós nézetet javítja, azt nem próbáltam, igény esetén felteszem egy próba erejéig, de sztem annyira nem lényeges.
így viszont eléggé hiányios a HUD, erre való a következő, a Худ к сборке Албора mappa, ekkor így néz ki a játék:valaki (talán PeL?) linkelt egy 'servicepack_02_3jav2' vagy hasonló javítást, ami szintén a HUD, quickslotok, térkép kinézetén javít, ezek után feltettem ezt is, valószínűleg csak alap sgm-hez van, enot-tal nem működik,. mert ezt kapjuk, elvileg az órát,térképet módosítja:
ezután következett ebből a javításból a quickslotokat érintő rész, a helyzet nem sokat javult:
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- Latitude 5400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield