- iPhone topik
- Yettel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
na, megnézegettem, melyik fix mit variál az enot-tal. a képeket felére átméreteztem, hogy mindet fel tudjam tölteni, de a lényeg azért látszik.
az enot fix 4 mappát tartalmaz, ABC rendben pakoltam fel őket. az elsőt, a gamedatát mindenképpen fel kell tenni, különben el sem indul a játék, nálam legalábbis nem ment anélkül. akkor így néz ki:következő mappa: Возвращаем старый худ костюмов ez leveszi a gázálarc körvonalát, sztem ezt is mindenképpen érdemes feltenni, akkor ezt kapjuk:
következő mappa a ПНВ , ez az éjjellátós nézetet javítja, azt nem próbáltam, igény esetén felteszem egy próba erejéig, de sztem annyira nem lényeges.
így viszont eléggé hiányios a HUD, erre való a következő, a Худ к сборке Албора mappa, ekkor így néz ki a játék:valaki (talán PeL?) linkelt egy 'servicepack_02_3jav2' vagy hasonló javítást, ami szintén a HUD, quickslotok, térkép kinézetén javít, ezek után feltettem ezt is, valószínűleg csak alap sgm-hez van, enot-tal nem működik,. mert ezt kapjuk, elvileg az órát,térképet módosítja:
ezután következett ebből a javításból a quickslotokat érintő rész, a helyzet nem sokat javult:
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI Alaplap + AMD Ryzen 9 7950X
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Corsair RM1000e 1000W 80 PLUS Gold
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest