Új hozzászólás Aktív témák
-
djdaniel
senior tag
válasz
Quasi_modo #420 üzenetére
Láttam elég kihalt a topic
-
bogyka00
csendes tag
válasz
Quasi_modo #303 üzenetére
El tudod küldeni a letöltési linket?
-
Foose
addikt
válasz
Quasi_modo #414 üzenetére
Pedig pont ez lett volna a lényeg,mivel a portolást én is tudom,meg olvastam,hogy elvileg jó hozzá a magyaritás... Hát akkor köszönöm,ha nincs más magyar...
-
B1T3
addikt
válasz
Quasi_modo #388 üzenetére
Jut eszembe: feltelepül, elindul az 5230-ason is, azonban nem éppen úgy jelenik meg, ahogyan kell, és bár régebben próbáltam, azt hiszem, nem futott teljesen gördülékenyen. Valószínűleg 3D gyorsító kell neki, de lehet, hogy i8910-re optimalizálták, ez esetben Sony Ericssonokon sem biztos, hogy fut.
-
sz_abika
addikt
válasz
Quasi_modo #403 üzenetére
Vele mar talalkoztam en is, de konkretan [link] ennek a jateknak a konverziojara gondoltam, vagy legalabb nagyon hasonlojara.
-
Doki16
addikt
válasz
Ez a snowboard johet nekem is megnezem 5800-n.
-
B1T3
addikt
válasz
Ez fut 5230-on is?
Ha igen, pü…
-
B1T3
addikt
válasz
Quasi_modo #386 üzenetére
Igen, a Polarbit játékokat próbáltam.
Angry Birds típusú játékról tud valaki? A „ki kell lőni bizonyos objektumokat bizonyos objektumokra” típus.
-
B1T3
addikt
válasz
Quasi_modo #384 üzenetére
Nem, a kettő nem függ össze.
Giroszkópos és külön focis játék.
-
B1T3
addikt
válasz
Quasi_modo #378 üzenetére
A képes szituáció ismerős. Igazából csak azért gond, mert nekem számít a grafika is, és kép híján ez irányban nem tudok tájékozódni. Reméljük, helyreáll hamarosan.
Köszönöm a segítséget. -
vtorok
tag
válasz
Quasi_modo #341 üzenetére
Kösz, átfutottam és asszem megpróbálom, mert ez a játék nagy kedvencem volt régen, és érdekelne hogy itt hogy megy.
-
DiVaD
senior tag
válasz
Quasi_modo #333 üzenetére
449. Marble Maze Classic (sis): Nem is baj, elég könnyű pár óra alatt kivan végezve sajnos.
Addig meg otthon vagy a helyi mekiben elvan az ember.
Akinek alternatíva kell arra ott van pl. a 2. része vagy a Micro Maze ill. a Labyrinth.
Viszont a 2. része utolsó pályája (70.) eléggé feltudja húzni az embert.Már vagy 4-5napja szenvedek vele, de néha meg se próbálom annyira feltud húzni.
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #326 üzenetére
Nekem ez ajáték az ami megér annyit, hogy ehhez igazítsam a ROM-ot.
Még egy gyári magyar is benne van a pakliban. Bár remélem nem kell visszamennem addig.
Majd írok, hogy sikerült. -
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #323 üzenetére
Nekem sajnos sehogy se jó.
De úgyis most akartam ROM-ot cserélni, majd meglátjuk úgy hogy alakul. -
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #321 üzenetére
Quasi neked megy a Heroes 2 rendesen a Samu-n?
Mert nekem teljesen bolond a kijelző-forgatás.
Álló helyzetben fekve van a kijelzőn, míg fekvő helyzetben állva fejjel lefelé.
Ez eléggé rontja a játékélményt...Pedig nekem óriási nagy kedvencem. Gépen is régebben napokat töltöttem el vele.
-
bencurio96
tag
válasz
Quasi_modo #50 üzenetére
a star wars clone wars-ot és a a bejelivedet, vagy hogy kell leírni, azt honnan lehet leszedni?
-
Devil Smile
őstag
válasz
Quasi_modo #314 üzenetére
Igen mar vegig futottam parat..
-
Devil Smile
őstag
válasz
Quasi_modo #303 üzenetére
Udv all
Vki probalta mar ezt a gamet N5800-n?
Tower defense jatekot meg mindig nem talalt senki? lattam volt mar kerdes korabban..Udv
-
GALARDO
addikt
válasz
Quasi_modo #290 üzenetére
Hú mennyi jó játék kár hogy már nincs meg a symbis telóm!
-
Doki16
addikt
válasz
Quasi_modo #279 üzenetére
Igen azt meg is találtam, csak én valami klasszikus tower defenses játékra gondoltam. Olyan amiben egy úton jönnek az egyre nehezebb ellenfelek és kis tornyokat kell elhelyezni az út mentén.
-
Doki16
addikt
válasz
Quasi_modo #277 üzenetére
Csak lennie kell S60V5-re egy tower defense játék valahol
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #8 üzenetére
Bejeveled Twist: logikai játék: ez neked elindul i8910-en?
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #264 üzenetére
Quasi: "364. Keronin (sis) Ugrálós ügyességi valami. Még nem teljesen tiszta a lényeg azon kívül, hogy minnél később essek a vízbe."
Itt nem az a lényeg, hogy az egyik partról átjuss a másikra minél többször, vagy minél gyorsabban?
PC-re volt egy iylesmi játék, azt imádtam. -
GALARDO
addikt
válasz
Quasi_modo #189 üzenetére
-
GALARDO
addikt
válasz
Quasi_modo #250 üzenetére
Mi történt a mobiloddal?
-
stewe780
őstag
válasz
Quasi_modo #238 üzenetére
Hali!
A mobilaréna 5800-as fórumból valahogy idekeveredtem. Keresek 5800-as játékokat, de vagy nem megy, vagy szaggat. Néhányat kipróbálnák azok közül amiket ebben a fórumban bemutatsz. Hogyan lehet ezeket feltenni a telcsire? Sehol egy link, csak képek a játékokból. Kérlek adj valami elérhetőséget a játékokhoz, vagy az aláírásodban szereplő játékpakkhoz. Az 5. készült el, de engem érdekelne az előző 4 is. Írhatod privátban is, ha nem publikus. Köszönöm.
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #199 üzenetére
Köszi a gyors választ, de kiegészíteném, a teló hibája, csak nem csak nálam fordul elő, hanem talán az öszesnél. Néztem vidót youtube-on, ott nem volt ilyen, másik telefonokon :S Hiába, HD-nek is van hibája. Sajnos.
Labyrinth, Micro Maze, inkább játszható, nem ennyire érzékeny. -
GALARDO
addikt
válasz
Quasi_modo #189 üzenetére
Köszi!
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #73 üzenetére
Towers Trap (sis)
Már volt róla szó (lásd a linkelt hszt.), de több ok miatt is írnom kell róla.
1. A játék lényege pont az említettel ellentétes, mi vagyunk a tornyokkal, azaz nekünk kell vásárolnunk különböző tornyokat, hogy megakadályozzuk a betörő kis szörnyeket.
2. Most jött ki egy javitás, vagy ha úgy nézzük, akkor most érkezett meg a végleges verzió mely már sokkal jobban kezelhető, mint az eddigi.
3. Alighanem ez a kedvenc játékom, azok közül amikkel eddig játszottam s60v5-ön.
És ha már így felhoztam, akkor egy rövidke elemzést is írnék róla:
Adott egy (a lenti képen látható) játéktér, mely a három nehézségi fokozattol függően változhat. Míg Easy-ben csak a bal oldaról jönnek az ellenfelek és a jobb oldalon mennek ki, addig Medium és Hard nehézségi szinteken már balról-jobbra és fentről-lefele is át akarnak jutni.
De itt jön a játékos (azaz mi) a képbe, kinek célja mindennek a megakadályozása,
Ehhez 7 fél torony lesz a segítségünkre. Az arzenál a legegyszerűbb kis lőtoronytól a rakétavetőn és sokkolón át egészen a ultra-megbrutál földrengésimitáló cuccig megy.
Minden torony adott mennyiségű pénzért tovább is fejleszthető, növelve ezzel hatótávját, vagy erősségét. A tornyoknak különböző áruk van, legolcsóbb sima toronynak a legjobb a 10-szeresébe kerül. Pénzt az ellenfelek leölésért kaphatunk.
Ellenfélből is legalább ennyi van, melyek egymás után adott időszakonként jönnek (Medium és Hard szinteken balról és felülről is egyszerre). Megtalálható az ellenfelek között lassú, de erős, ennek ellentéte gyos és gyenge, repülő kis bizbasz illetve a legdurvábbak a láthatatlanok, melyek csak Radar hatására lesznek láthatóak és fagyasztósak, melyek a közelükben lévő tornyokat lefagyasztják. A játék elején 50 élettel indulunk és minden egyes kijutott kis szörny után veszítünk belőle egyet. Értelemszerűen egy-egy menetnek akkor van vége, ha az összes életünk elfogyott.Összeségében azt kell mondanom, hogy ez az a játék, amely legjobban kihasználja a telefon adottságait. Nem szükséges a jó grafika, mert így is bőven élvezhető, illetve a lehető legnagyobb játékélményt nyújtja amit egy telefonos játék szvsz nyújthat. Nagyon sok időt el lehet vele szórakozni, sokat kell kisérletezni, míg az ember rátalál a megfelelő taktikára. Rosszat nem is tudnék róla mondani, talán annyit, hogy újjal egy kicsit nehezen vezérelhető, de hozzá lehet szokni.
Azt hiszem az értékelése nem is lehet kérdés, mindenkinek akinek lehetősége van rá, ajánlom, hogy próbálja ki. Remélem sikerült felébreszteni az érdeklődéseteket eziránt a nagyszerű játék iránt.
10 / 10 -
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #149 üzenetére
Most, hogy megnéztem még1x, mert dicsérted, rájöttem, hogy több a játék annál amit gondoltam. Még játszogatok majd vele, de az biztos, hogy a 6-nál többet érdemel.
És ez a Crazy Taxi a képeken látott kettőből melyik, mert amikor hátulról nézzük a kocsit az egész tetszetős?
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #137 üzenetére
Hmm...
Akkor nálam lehet vmi gebasz
Pedig nálam is eredeti gyári ROM van. -
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #132 üzenetére
Ez nagyon ott van, legalábbis képek alapján.
Én ma találtam a Guitar Hero 5-nek egy másik nagyobb (3.5MB) verzióját, melyben már le lehet tölteni jobb formátumba a számokat meg az egész jobban is össze van rakva, mint az előző verzió. De pont emiatt (és amiatt hogy ez is .jar) használhatatlan. Szaggat mint az állat és lehetlen lenyomni akkor amikor kell.
Volt hozzá mellékelve egy .jad fájl, ami nem tudom micsoda, megpróbáltam feltenni, de azt írta installnál, hogy nem egyezik meg a mérete a .jar fájléval.Am meg nem értem miért kell állandóan Javában progozni...
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #128 üzenetére
Azt a játékcsomagot elfogadnám
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #125 üzenetére
Én nem a játékok miatt választottam a HD-t (nyilvánvalóan), de persze jó lenne, ha minél több, szebb darab jönne ki rá.
Meg mondjuk nálam egy telefon elég sokat szokott kihúzni. Pl.: 6230i-m több mint 4 évig volt meg. -
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #119 üzenetére
Ez a Tic Tac Toe nagyon jó cucc lenne, ha nem orosz verzsön lenne.
A full verziójába pedig lehetne 6x6-ost is játszani, ami azért kicsit nagyobb taktikai értéket feltételez... -
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #107 üzenetére
Ebből néhány megvolt még 6230i-n.
De akkor most beszerzem ide is. -
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #99 üzenetére
Nálam az is, főleg nehezebb számoknál hosszút nyomni tulképp lehetetlen.
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #95 üzenetére
Akkor majd megnézem és írok róla.
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #76 üzenetére
A Sims 3-ról milyen véleménnyel vagy? Használható utánzata a PC-s változatnak?
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #87 üzenetére
Ennek a Little Shop of Treasures játéknak mi az értelme, ha szabad kérdeznem?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #66 üzenetére
szóval a 123as Pirates a kedvencem, a Mariot majd kipróbálom
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #62 üzenetére
Nagyon ottvan a játék, de sajnos itt néha kiütközik a multitouch hiánya.
Ettől függetlenül gyönyörű grafikája van és a játékmenet is élvezetes. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #58 üzenetére
ez az uccsó két (gitár hero és monopoly) nagyon érdekelne... simán megy a telkón, vagy szignózni kell? linket tudnál hozzá adni (privibe, ha ide nem lehet)? köszi!
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #49 üzenetére
Én fogok írogatni, amint meglesz a Samsungom.
Most már csak napok kérdése. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo #23 üzenetére
Total War:
Shadow Walker:
Block Go: tologatós logikai játék
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
Quasi_modo #20 üzenetére
Mennyire használhatóak ezek a kijelzőn levő gombok multi touch nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest