Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Beerwolf #124 üzenetére
Van/lesz csak nagyon kevés. Mondjuk ha meggondolom, hogy én egy mobil fennállása alatt kb 6-7 játékot nyomok végig akkor annyira nekem nem gond. Annyi meg biztos van/lesz. Az a pár HD-s játék hozza azt a szintet grafikailag, ráadásul nagyobb felbontásban mint az alma. Aki viszont azt a több ezer játékot szeretné, az ne ezt a platformot válassza. Javás játék elég sok van csak hát azok ugye...A logikai játékoknál meg nem mindig a grafika a legfontosabb.
Ha valaki figyeli, azért látható hogy jönnek ki a játékok ide is szép sorban. Csak nem annyi mint ott. -
Quasi_modo
nagyúr
A Sims nem az én stílusom, ezért nem sok időt töltött a mobilon. Tehát nem tudnék nyilatkozni. Én ezekkel nyomulok ha van egy kis időm: Prince of Persia, Spiderman, Tomb Raider, Block Go, Bloxx, Assasin's Creed 1-2. Bár a próbálgatáson kívül nem sok időm van.
168. Battleships: Sea on Fire A torpedó játék újabb változata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest