- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
Nálam is a POP az egyik kedvenc. Persze azért elő szoktam húzni mást is.
143. Astraware Solitaire: kártya
144. Sonic Spinball: Ez az a játék ami mindíg átver. Minden platformra letöltöm és sosem tetszik. Pedig szeretem a flippereket.
145. Star Wars Yedi Mind Tricks: Logikai játék.
146. Mini Golf
-
Quasi_modo
nagyúr
Guitar hero meg monopoly felejtős kategória, de a Prince eszméletlen
Teljesen így vagyok ezekkel én is. De egyelőre mindent feltettem ami a kezembe került, nem csak azt ami tetszik.Na akkor még néhány:
127. 3D Battle Chess: Eredetileg Amigára készült, de most itt van nekünk is. Vituális bill kell hozzá.128. Rollercoaster Revolution:: Fullsreen játék. Hullámvasúttal kell száguldozni és úgy begyüjteni mindenfélét.
129. Castlevania Aria of Sorrow: Sajna itt is kell a virtuális bill.
-
Quasi_modo
nagyúr
Megpróbálhatom... Persze az sem baj ha másnak is véleménye támad ezekkel a játékokkal kapcsolatban.
Hát pl az utolsó kettő:
Connect4: Tisztán logikai játék. Gondolom szinte mindenki találkozott vele porbafingó korában. Csak akkor még műanyagból volt de ugyanígy nézett ki. Felül kellett beleejteni a kis szines izét, és az volt a cél hogy négy bigyónk legyen egy sorban. Ez ugyanaz csak kijelzőn lehet játszani.
Space Invaders Evolution: A régi nagy klasszikus. Egyelőre egy az egyben ugyanaz. Viszont talán később változik (ha már evolution a neve). Csak szórja folyamatosan az újabb és újabb pályákat hol több hol kevesebb különböző színű ellenféllel. Nosztalgiázni jó az biztos.
Nem garantálom, hogy mindig ennyi mesét tudok hozzátenni, csak most van egy pár percem. Persze más is mesélhet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest